Publications

Sorry, this entry is only available in Albanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Programi “Asistencës Ligjore dhe Avokati për Personat me Aftësi të Kufizuar” prej vitit 2004 e në vazhdim me mbështetjen financiare të Civil Rights Defenders (ish Komiteti Suedez i Helsinkit per te Drejtat e Njeriut-SHC) ka realizuar këto botime:

Botime në vite