Agjencia Shtetërore për të Drejtat dhe Mbrojtjen e Fëmijës , na vuri në dijeni për tre fëmijë të një familjeje në Sukth, të cilët ishin në nevojë për karrige me rrota, njëra prej të cilave duhet të ishte karrige speciale.
Dje, ishim me tre fëmijët dhe familjen e tyre, për t’u dhuruar karriget e reja me rrota. Urojmë që ata të kenë më shumë lehtësi dhe më shumë mundësi të kryejnë aktivitetet e jetës së përditshme, si të gjithë moshatarët e tyre.
Me mbështetjen e Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, The Church of Jesus Christ of Latter-Day Saints ,
Këshillit të Qarkut Tiranë, dhe në bashkëpunim me Shërbimi Social Shtetëror, jemi këtu për të ofruar në vijimisë shërbimin e karrigeve me rrota, sipas nevojave specifike të individit, kudo që të ketë individë në nevojë.
Na kontaktoni: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

.