Ky raport vëzhgimi është realizuar si pjesëe e projektit ”Shanse të barabarta per punësimin e personave me aftësi të kufizuara”, të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci të Ambasadës së SHBA në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqesojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Lexo të plotë raportin